Rörigt värre!

Idag har vi haft en gemensam fd kollega till G och mig här på besök och det blev en eftermiddag och kväll full med skit snack, glögg, vin och god mat. Det vill säga en mycket trevlig dag/kväll! 🙂 Fast min magkatarr var kanske inte riktigt redo för alkohol ännu men den är bara lite sur på mig som tur är! Isabella röjde på i 180 som vanligt och Isabella tvingade bara vår käre gäst att se Mamma Mia 2 ggr under tiden som han var här ha ha!! när hon hade visat honom alla sina olika dansmoves så bestämde hon sig för att röja ur allt på sina hyllor i bokhyllan. Jag som verkligen älskar oordning och röra ha ha!! Isabella är faktiskt ibland jätte duktig på plocka undan efter sig när hon lekt klart. Varje kväll innan nattningen hjälps vi åt att plocka undan alla leksaker och det har vi gjort sedan hon var liten, även fast det oftast bara är jag som plockar så är hon med.


Så fint Isabella gjorde ellerhur? Hon visste knappt hur hon skulle ta sig därifrån 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.