Onsdag

Idag har dagen gått fort på jobbet och jag har haft lite mer att göra och det är skönt. Man kan ju inte fixa med sitt skrivbord i flera dagar ha ha! Nä så jag såg till att få lite arbetsuppgifter. Allt är ju inte detsamma som i Nacka där jag jobbade tidigare men jag lär mig nog snart!
När jag kom hem i eftermiddags åkte jag och Isabella in till Söder för att hämta min klocka som varit inlämnad för reparation. Skönt att åter få ha sin klocka på armen igen, man kände sig nästan lite naken utan klockan eftersom man är van att ha den där! När vi ändå var inne vid Söderhallarna kunde jag ju inte låta bli att köpa med mig lite gott, det är så härligt att gå där inne och se allt i diskarna, förutom köttdiskarna då även fast jag äter kött så har jag lite svårt att se allt och känna lukten 🙂 Men gott bröd, choklad och räkor är inte helt fel!
Idag gratulerar vi vi våra vänner som fick en liten kille i natt, tänk att lille Christoffer har blivit storebror 🙂 Åhh jag längtar tills jag får se honom även fast det nog bara blir på bild först eftersom dom bor i Danmark just nu.


På väg in till söder i eftermiddags


Det är roligt att få följa med ner till källarförråden, gärna om man
får leka med nyckelknipan och springa i den långa korridoren

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.