Resa med barn, tips någon?

Idag måste jag jobba över för att täcka upp två timmar här på jobbet så jag slutar inte förrän vid 17. Det är bara två timmar längre men ändå känns det som en evighet 🙂
I mitt huvud snurrar mest planering inför min och Isabellas lilla semestertripp som går av stapeln nästa lördag. Imorgon kommer mamma upp och ska vara barnvakt och jag ska ge mig ut och inhandla det sista som behövs. "Tjockis-Anna" kan nämligen inte ha sina sommarkläder som tex skjortsen så jag ska försöka hitta ett par. Jag önskar att jag var lika duktig som Linda och tog tag i mina extrakilon någongång!
Det är lite mer att tänka på när man ska resa med en liten än när man bara har dragit iväg själv!! Men det känns ju inte helt främmande eftersom vi bara ska till Gran Canaria. Men med det resebolaget som vi reser med får jag inte räkna någon packning till Isabella utan hennes ska räknas med i mitt bagage. Jag är inte direkt känd för att packa smidigt så denna gång måste jag tänka till lite mer. Men jag ska försöka att lägga lite i mina medresenärers packning om det skulle behövas 🙂
Passande nog så har nu både tidningen "Mama" och tidningen "Vi föräldrar" haft "resa med barn-special" i dom senaste nummren. Men har ni några bra tips så får ni väldigt gärna hjälpa mig! Kanske har ni rest med småttingar? Eller kanske ni har hört någon som gjort det och vet något som är bra att tänka på eller kanske något som är helt onödigt. All hjälp mottages tacksamt 🙂

Här är några saker som jag tänkt på att ta med till Isabella
♥ Resesulky 
♥ Sack and seat
♥ Simdyna
♥ Hörselskydd
♥ UV-kläder
♥ Solskyddsfaktor 50+
♥ Aftersun
♥ Första hjälpen kit (plåster, alvedon, våtservetter, mm)
♥ Välling
♥ Några leksaker
♥ Några barnmatsburkar
♥ Blöjor
 

Kram å Hej

                

Leave a comment

Your email address will not be published.