Torsdag

Idag efter jobbet hade jag en tid på vårdcentralen och tanken var att vi skulle ta en skön behövlig promenad till Liljeholmen. Men när jag hade fått av regnsyddet som satt kvar på vagnen och knölat ner det i varukorgen (alla som har en UJ vet att det är en match att försöka få ner regnskyddet utan att den ska ta upp halva varukorgen) fått på Isabella alla kläder och springa fram och tillbaka med diverse saker som jag glömt, för att sedan upptäcka när jag kom ut i trapphuset att snön vräckte ner utanför…Det var bara att ta upp regnskyddet igen…Så när vi äntligen var redo kändes det som att jag eventuellt skulle få stressa om jag gick så vi tog tunnelbanan. Isabella var glad över att hon fick följa med och hon tyckte att det var jätte roligt att springa runt i väntrummet och inne hos sköterskan. Sköterskan hade ju så mycket roliga saker som blodtrycksmätare, instrument och annat kul att pilla med 🙂 Efter besöket åkte vi in till Babyproffsen på Hornsgatan för att köpa lite saker till semestern. Det är mycket som man ska tänka på när man ska resa utomlands med en liten 🙂 Idag skulle vi inhandla lite säkerhetsprylar som Isabella behöver ha med sig, som en Swimpy float och hörselskydd. Simdynan fanns inte och jag fick till svar att dom bara hade sånt vid sommarsäsongen, men hallå går man inte till badhuset året om eller åker på utlandssemester??? Varför säljer man UV-kläder och badbyxor året om men inte simdynor?? Suck! Eller är jag knasig? Är det inte en bra grej att ha med sig? Hörselskyddet köpte G på väg till jobbet för jag ville ha dom rosa (hör & häpna, he he) och dom har jag bara gittat i en säkerhetsbutik i Solna. Babyproffsen och Babyland säljer bara Acta Gracos röda. Så jag och Isabella fick åka hem tomhänta eller ja vi fick ju med oss en matkasse hem förstås. Men vet ni någon affär som säljer Swimpy float runt Stockholm denna tid på året så hojjta gärna till!! Jag ska ringa runt lite imorgon. Det enda possitiva var att vi hann uträtta alla våra ärenden på en och samma stämpling på SL-remsan 🙂


När vi hade städat upp inför läggdags så bestämde Isabella sig för att hälla ut alla 100 bollarna…..


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.