Sjukstuga

Imorse fick jag sovmorgon men vaknade vid 8.20 men vi som har barn tycker ju ändå att det är sovmorgon så jag är nöjd. Problemet var bara att jag vaknade av att det kliade och brände så fruktansvärt under mina fötter!!! När sedan G kom in med datorn upptäckte vi att jag har utslag över hela kroppen!!! Helt sjukt! Synden straffar sig kankse för detta måste ju vara en allergisk reaktion och det enda som det skulle kunna vara är kakorna som jag fuskåt igår kväll ha ha!!
Isabella har fortfarande ögoninfektion men dom är numera mest kladdiga efter att hon har sovit. Dom är mest röda och påsiga, ser ut som hon festat ganska hårt några kvällar i rad 🙂
G är fortfarande lite snorig och hostig så det blir en lugn hemmahelg för oss alla så vi kanske frisknar till eller jag så lugn den nu kan bli med en liten rackartygsunge som far fram i 180 🙂 Jag går iallafall inte utanför dörren så som jag ser ut. Kan ju skrämma vem som helst med mitt prickiga face! Ha ha!
Nu ska jag dricka min smoothie, ringa sjukvårdsupplysningen och mysa med min lilla prinsessa som kryper runt här i sängen hos mig (det är skönt att kunna sitta med datorn var som helst nu igen) 
Hoppas ni får en bra helg!


Är dessa bovarna till mina utslag?
Nä jag har ju ätit dessa kakor minst 1000 gånger förrut utan problem
….

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.