Pulkapappa

Snön håller på att smälta bort och det är nu plaskigt och slaskigt (bland det värsta jag vet!) Men idag på dagen passade Isabella, pappa G och Tjorven på att ta med pulkan ut för ett åk 🙂 Det var populärt!
Nu är det äntligen helg och jag är helt slut! Det blev städning när jag kom hem och det är skönt att ha det gjort så man bara kan njuta av helgen. Våra planer i helgen har krossats eftersom Isabella har en ögoninfektion och det är ju väldigt smittsamt så vi får hålla oss hemma. Kanske blir det en skön långpromenad och en tvättid men annars ska vi bara slappa!!! Fast jag vet inte riktigt hur man slappar…..Men det blir nog bra, imorgon ska jag få min efterlängtade sovmorgon. Vi har bestämt att jag får sovmorgon på lördagar och G på söndagar nu när han är pappaledig.
Hoppas ni får en bra helg allesammans!


Pulkaåkning med pappa


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.