Snö, halt och en mysig kväll

Idag har det kommit lite mera snö men det är glashalt under snön så en liten vurpa har jag klarat av idag. Det blir nog ett fint blåmärke på ena skinkan men jag är glad över att jag bara lyckades med en vurpa för så halt som det är så kunde det lika gärna ha blivt 10 stycken minst 🙂
Isabellas ögon har blivit värre men jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att vi skulle tvätta rent och hålla en god handhygien och om det inte blev bättre på 3 dagar så skulle vi uppsöka läkare. Hoppas hoppas att det ger med sig snart. Vi hade ju tänkt att åka till badhuset i helgen eller gå ut och äta men det går ju inte om hennes ögon inte blir bättre.
Ikväll åkte jag till Jennie och vi satt och pratade en massa skit och det var mysigt. Här hemma gick nattningen galant eftersom "mammam" (som Isabella säger) inte var hemma!! Hon är så otroligt mammig vår lilla tjej men är jag inte hemma så funkar det hur bra som helst och det känns ju båda bra och lite tråkigt faktiskt!
Imorgon är det Äntligen fredag!!! När jag kommer hem från jobbet så ska jag tokstäda och sedan ska jag bara försöka att slappa hela helgen!! Skönt! På lördag ska jag få min första sovmorgon på hur länge som helst men vi får väl se hur det går 🙂
Hoppas ni haft en bra torsdag nu är det bums i säng som gäller för min del!! Era bloggar som jag är så nyfiken på får jag läsa imorgon…

              
Isabella vill sitta på stolen vid köksbordet precis som mamma & pappa gör…Här busar hon och ska sitta på sidan den lilla rackarungen (korten är tagna för några dagar sedan, inga kort tagna idag och dessutom ser man knappt hennes ögon idag. Stackars Isabella)

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.