Bara 2 dagar kvar….

Nu är det bara två dagar kvar av den tråkiga kursen och pendlandet till Sollentuna, jippie! Sedan har min chef beordrat mig att vara ledig på fredag pga att jag har för många timmar på flexen. Skönt fast det känns lite onödigt eftersom jag snart ska vara flexledig över påsk och sedan ska jag ju vara mammaledig igen… Den lediga dagen är ju självklart redan uppbokad till max med bla klippning, träning och födelsedagsfirande. Numera önskar man att dagarna var lite längre än 24 timmar för det är ju så mycket som man ska hinna med!
I dag har Isabella bara varit lite småvarm och gnällig så nu är hon nog på bättringsvägen. Efter middagen skulle hon absolut gå med mig ut när jag skulle ut och rasta Tjorven. Vi tyckte att hon kunde vara inne men det tyckte verkligen inte hon kan jag tala om, hon vet vad hon vill våran lilla tjej! Så hon fick gå med ut och fick lite frisk luft, eller så frisk luft man nu kan få när man bor i närheten av Essingeleden…Nåja hon blev iallafall superglad och lekte lite i lekparken som vi gick förbi 🙂
Hoppas ni har haft en bra tisdag!


Isabella rider på hästen

När hon hade ridit klart på hästen ville hon upp på elefanten

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.