Varierad temperatur

Isabella vaknade i princip feberfri efter en jobbig natt för oss alla. Men sedan kom det febern smygande upp och ner hela dagen. Så i mellanåt har hon varit samma gamla vanliga Isabella, dvs full rulle kanelbulle men så ibland var det bara mys som gällde såklart. Hon är så skör och börjar gråta för minsta lilla och det är svårt att få i henne mat. Men det vet man ju att man själv inte brukar att vara så jätte sugen på mat när man är sjuk. Som tur är så är hon jätte duktig på att dricka vatten som vanligt och vällingen har gått ner i magen idag.
Själv har jag varit på första dagen av min aptråkiga utbildning. Kursledaren är en bitter och tråkig gammal gubbe vilket inte heller motiverar en sådär jätte mycket!! Men nu är det bara 3 dagar kvar….
Ikväll har jag varit duktig och varit på ett spinningpass och ett corepass så nu är jag svettig och härlig och ska hoppa in i duschen 🙂
Hoppas ni har haft en bra måndag!


High five daddy, det är du och jag på dagarna ett tag till…

En hängig Isabella med feber
En lite gladare Isabella med feber

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.