Blomsterutställning

Idag har Isabella varit på blomsterutställningen på Drottningholm tillsammans med pappa G och Isabellas ena faster. Det hade varit många vackra blommor att titta på. Isabella är fortfarande lite småvarm upp och ner men det är inga 38-40 grader längre som tur är. Hon smittar ju inte så länge hon bara har lite förhöjd temperatur så dom gjorde en liten utflykt idag, det gjorde nog bara gott. Jag önskar att jag hade kunnat följt med också men en annan måste ju jobba och slita ha ha…eller inte!! Jag tror aldrig att jag har haft så mycket raster som jag har nu under kursen. Jag är van med att jobba 7.45-17.15 och förhoppningsvis få 30 minuters lunchrast, nu när vi är underbemannade så blir det ofta att jag får äta vid mitt skrivbord. Men nu under kursen börjar vi 8.30 och vid 9.15 är det 15 min fikarast. Klockan 11 är det dags med 1 timmes lunch!!!! (Idag hann jag äta, shoppa lite och ta en härlig promenad i solskenet, underbart!) Sedan klockan 14.00 är det 30 min fikarast och klockan 15.45 säger vi tack å hej! Sköna dagar förutom att kursledaren är tråkig och att jag måste pendla till Sollentuna, men annars helt okej!
Nu måste jag hoppa ner i sängen fast jag är rätt pigg efter ett roligt, härligt och svettigt boxpass 🙂
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
Här är lite bilder från deras dag på Drottningholm.


Isabella på Drottningholm

Isabella bland blommor


Vackra blommor

Isabella tittar på djuren

Isabella vill shoppa sig ett fint diadem med blommor. Men tydligen ville inte pappa G shoppa diadem….

Visst var det fint?!


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.