Ute på kvällspromenad

Jippie idag var det sista dagen på den tråkiga kursen men jag har nu fått behörighet och ett jättefint diplom 🙂
Efter middagen ikväll var vi ute på vår kvällsrunda med Tjorven och Isabella ville ju självklart följa med som vanligt. Snart ska vi hoppa in i bilen för att åka och köpa en 30 års present till Isabellas ena faster som fyller imorgon. Vi ska till ett speciellt ställe så jag kan inte skriva för om hon läser så vet hon vad hon får….
Isabella mår mycket bättre idag men näsan rinner lite men snart är hon fit for fight igen! 
Imorgon är jag ledig och det ska bli såååå skönt!! Jag ska åka och klippa mig hos min vän Jennie som utbildar sig till frisör. Sedan blir det ju självklart 30 årskalas som gäller för vår del!
Hoppas ni har haft en bra och solig torsdag!

Kram å Hej

   

Leave a comment

Your email address will not be published.