Fredagsshopping

Idag efter jobbet kom G och Isabella och hämtade mig för att åka och inhandla en present till bebisen som vi ska åka ner och träffa imorgon. Vi åkte till Pralin som är min favoritbutik (Ägaren Sara hade tidigare Parvel i Midsommarkransen som jag bloggat mycket om förrut) Jag bara älskar alla fina saker i som hon har i butiken, det är en sådan affär som man inte går ut utan att ha handlat något. Har ni vägarna förbi Älvsjö så kan jag rekommendera er ett besök 🙂 En present till min systers bebis hittade jag ju självklart även fast det jag hade tänkt var slut för tillfället. Men det första jag såg när jag kom in i butiken var den fina rosa boxen med en prinsesskrona på, jag kunde bara inte gå ut därifrån utan den. Ni kanske förstår varför när vi ser bilden här nedanför!!  Jag ahr ingen aning om vart den ska stå eller så men den är ju sååå fin!! Jag kunde heller inte motstå att köpa ett fint träfat i form som ett hjärta. Jag är nöjd med min shopping idag!
Nu är det fredagsdans som gäller här hemma!
Hoppas ni får en bra helg allesammans!!


Isabellas nya fina box


Mitt nya träfat


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.