Snussa bebis

Idag har vi varit nere i Linköping för att fira min syster som snart fyller år och titta och mysa med nykomlingen.  Åhh så liten och söt hon var, man har glömt bort att Isabella har varit sådär liten 🙂 Gammelmormor hade gjort sina goda smörgåstårtor,  mums säger jag bara!! Efter lunchen var jag och Axel ute med Tjorven en stund. Axel visade mig hur duktig han är på att åka skidor, tyvärr fanns det knappt någon snö men det stoppade ju honom… 🙂 Det har varit en massa bus och mys hela dagen! Det är så roligt att se dom tre kusinerna leka tillsammans och om ett år kommer nykomlingen oxå att springa med dom.
Ikväll är det melodifestivalen som gäller och vi får se om vi får sällskap av Isabella eller inte. Hon sov i bilen under resan hem men som hon verkar just nu så är det nog inga problem att söva henne nu. Fast hon har ju värmt upp med en massa dans inför melodifestivalen 🙂
Hoppas ni har haft en lika bra lördag som vi! Vem tror ni vinner ikväll då???


Isabella började genast att leka med sina kusiner när vi kom fram

Isabella hittade en dockvagn att köra omkring med vilket hon gjorde nästan hela tiden vi var där 🙂


Mycket spring i benen..


G snussar bebis

Jag snussar bebis

Tjejerna busade

Gammelmormors goda smörgåstårtor

Isabella tyckte oxå att gammelmormors smörgåstårtor var goda

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.