Hurtig tisdagsmorgon!

Yes! Nu har jag varit hurtig och duktig, först igår kväll tog jag en promead trots att snön bara vräckte ner. Imorse tog jag mig upp tidigt ur sängen, men tyvärr lite försent ändå så jag fick stressa iväg till träningen. Dessutom var det halt som bara den under den nykomna snön så det var rena träningpasset att bara ta sig till träningen!! Men jag hann som tur var och kunde köra spinning och core och nu känns det bra 🙂 Jag längtar tills man kan börja cykla igen för då blir det lite smidigare att ta sig fram snabbt.
Efter jobbet idag hämtar G och Isabella upp mig och vi ska ta en tur till Ikea. Servetterna och värmeljusen är slut och måste inhandlas, kanske kommer något mer med hem oxå det brukar ju kunna bli så…. 🙂
Hoppas ni får en bra tisdag!


Jag längtar tills man kan börja använda denna igen. Men en tanke slog mig imorse när
jag kissade Tjorven, kanske skulle jag ha ställt in min cykel i förrådet under vintern. Nu har jag
 dragit ner livslängden på den med några år….Jaja man kan ju inte komma ihåg allt!! 🙂

Kram å Hej

                 

Leave a comment

Your email address will not be published.