Måndag igen..

Ja då var det måndag igen och en ny vecka. Tiden bara rusade iväg på jobbet idag för jag har haft en hel del att göra. Det är skönt med dessa dagar på jobbet som går fort men kvällarna får gärna gå lite långsammare. Efter middagen så gick vi ut och åkte pulka. Isabella var överlycklig även fast hon redan varit ute och åkt pulka 2 gånger tidigare på dagen 🙂 När vi kom in blev det lite bus, dans och mys! G ska ta nattningen snart och jag ska ge mig ut på en promenad och imorgonbitti ska jag på spinning + core innan jobbet! Japp nu ska jag banne mig vara duktig!
Hoppas ni har haft en bra måndag!


"Se upp i (mini-) backen, fyra hål i nacken!!"

iihhhh!!! Det kittlar i magen!

Isabella dansar

Myspys och buselibus

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.