Baka, baka liten kaka…

Idag ska Isabella och jag baka lite smaskens tillsammans. På söndag fyller nämligen både jag och G år och kanske tittar några förbi på en fika eller två under dessa kommande dagar och då är det bäst att ha något hemma att bjuda på 🙂 Dessutom har jag lovat att komma förbi med lite fika till jobbet också. 
Jag älskar verkligen att baka men jag älskar också även att äta upp allt det smaskiga….Tur att jag har varit duktig och tränat spinning + core på morgonkvisten iallafall!
Vi ska baka vaniljbullar, brownies, småkakor och en tårta. Allt är frysvänligt vilket är perfekt!
Nu ska jag ut i köket och sätta igång, jag har längtat så efter att få inviga mina nya hjärtformade mått 🙂
Hoppas ni får en bra tisdag!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.