Bakdag

Dagen har till mesta dels spenderats i köket, när jag var klar med bakningen var klockan dags för att börja med middagen…phu! Isabella har hjälpt mig att baka samt äta smet och deg 🙂 Nu måste vi bara ge oss in till stan och inhandla ett sött förkläde åt Isabella. Hon har nog gjort tre klädbyten idag, först hällde hon mjöl och socker över sig sedan skulle hon hjälpa mig och diska och det blev väldigt blött överallt. Sedan snodde hon åt sig bunken med chokladsmet och jag behöver nog inte säga mer… 🙂 Hon vägrade att ha en sådan hakklapp med ärmar, hon är ju rätt bestämd vår lilla dam och tar bara på sig kläder som hon själv vill ha. Men ett sött förkläde som liknar mitt kanske kan passa lilla damen ha ha! Vi fick ihop vaniljbullar, småkakor och brownie som blev supergoda. Det var första gången som jag bakade vaniljbullar, jag har alltid gjort kanelbullar tidigare men nu fick jag ta del av min mosters goda bullrecept. Mums! Vid ett lunchbreak var vi iväg och tittade på en lägenhet i Gröndal som vi har på gång i ett byte. Ikväll kom Jennie förbi och fikade vilket var mycket trevligt. Nu är jag helt slut så det blir nog en tidig sänggång ikväll! Det tar på krafterna att leka Leila och stå i köket hela dagen 🙂
Imorgon ska jag och Isabella ta med oss lite fika och hälsa på mina kollegor.
Hoppas ni har haft en bra tisdag!Isabella smakar på mjöl…

"Nä jag har inget i munnen….Jag har inte tagit något…." 🙂

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.