Ett försök…

På en av mina långluncher under kursen som jag var på för tre veckor sedan så sprang jag över några billiga filmer till Isabella. Detta var ett försök för att få slippa höra Mamma Mia, vi är så extremt trötta på den filmen men det är inte Isabella kan jag tala om!!!! Men Mora Träsk gillade hon jätte mycket, det gjorde jag oxå som liten 🙂 Numera är det Mora Träsk som gäller här hemma, det är nästan så att man börjar bli lite trött på Mora Traäsk nu istället ha ha!!
Ikväll blir det fredagsdans men det blir inte dans till Mora Träsk eller Mamma Mia, det kan jag tala om… 🙂
Trevlig helg på er allesammans!!


Isabellas fyra nya filmer

Isabella dansar till Mora Träsk

Isabella stoppar fint ner fodralen i lådan där dom ska vara

Isabella diggar Mora Träsk!

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.