Vakna på olika sätt

Man kan verkligen vakna på olika sätt. I natt vaknade vi av att G låg på golvet. Isabella låg fint på Gs plats och Tjorven hade sett sin chans och låg fint på Isabellas kudde och sedan låg jag. (Brudarna rules). Att G den tröttmössan inte vaknat av att han blivit utputtad är ju lite roligt. Han låg fint på extrakudden som ligger på golvet ha ha!!
Vid 6.20 vaknar jag av att jag hör en mycket konstig röst. Isabella har vaknat innan oss och lyckats hitta min mobil som ligger gömd bakom blomkrukan på fönsterbrädan bakom gardinen. Hon sitter gladeligen och ringer och det jag hör är röstbrevlådans röst "för att höra meddelandet igen tryck 3…" Ser sedan också att hon ringt upp andra personer i min telefonbok. Så alla som blivit väckta av vår lilla dotter klockan 6.15 imorse säger jag bara, Förlåt!!!

Vår lilla busunge läste böcker igår kväll & självklart ska hon sitta på stolen som hon kommer upp på alldeles själv!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.