Fram & tillbaka, hit & dit….

På förmiddagen tog Isabella och jag med oss lite av de fikabröd som vi bakade igår och gick till mitt jobb och hälsade på en stund. Självklart glömde jag kameran hemma men jag kom ihåg bullarna och det är jag rätt nöjd med ha ha!! Isabella var som vanligt jätte blyg de första minuterna och sedan satt hon i deras knän och läste en bok och busade. Vi sprang hem och åt lunch och vilade middag och när vi sedan var ute och rastade Tjorven ringde min chef och sa att jag var tvungen att skriva under några papper så vi fick gå tillbaka. Det är både bra och dåligt att bo nära jobbet ibland! Efter middagen mötte jag och Isabella upp G efter jobbet och vi for iväg på en lägenhetsvisning på Hägerstensåsen, helt okej eller nja men det är några före oss så vi får se vad som händer… Direkt därifrån åkte jag och Tjorven på återbesök för hennes öga. Tjorvens skada på hornhinnan har läkt så just nu har vi en ganska välmående hund igen men hon går på diet. Nu ska jag slänga mig i soffan tillsammans med G och Tjorven och bara ta det lugnt och mysa.
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
Men vi hann ju också med att leka en massa idag, både ute och inne….


Isabella & kaninen åker bil


Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.