Vårsolen

Det har varit så härligt vårväder med en massa vårsol i två dagar nu, hoppas att det håller i sig till helgen!! Isabella, G och Tjorven har varit ute mycket på dagarna och njutit och sedan har vi gått ut en stund tillsammans på kvällarna när jag har slutat jobbet också. Det gäller att passa på!
Ikväll har jag varit duktig och kämpat på ett powerstep-pass, det blev mitt 4:e pass denna vecka så Beach 2009 here I come… 🙂 Visserligen hade inte vågen rört sig et endaste litet gram nedåt men men det blir väl i allafall fastare former ha ha!!
Imorgon är det äntligen fredag och helg! Underbart! Och då vet ni ju alla vad som gäller här hemma – fredagsdans!!
Efter i morgon så ska jag bara jobba mån-tors och sedan är jag mammaledig till 31 augusti, härligt!!

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.