En måndag full av shopping!

Idag har jag och min mamma shoppat loss en massa hela dagen medans Isabella fick spendera en dag själv med sin pappa och sin favorit hund Tjorven. Jag hittade en massa kort från deras dag och dom ser ut att ha haft riktigt kul! Dom hade varit ute i kanonvädret som vi hade idag. Jag och mamma var helt slut efter vår runda på stan men det stoppade inte mig i från att ge mig iväg på ett 45 min spinningpass nu ikväll! Nice! Tidigt i morgon ska jag och Sofi ge oss på spinning och core innan mamma, jag och Isabella ska besöka Junibacken.
Nu ska jag inte sitta här för länge utan passa på att umgås med min kära sambo som är hemma!
Hoppas er start på den nya veckan blev bra!
Återkommer med vår shopping, om ni är nyfikna förstås 🙂


Det bjöds på riktigt bra väder idag så Isabella var tvungen att ha solhatten på sig!

Isabella hittade en bil utanför lekparken som hon drog omkring med

Kittel kittel på Tjorvens mage 🙂

Ta mig då om du kan…. 🙂
Dessa två har alltid hur kul som helst tillsammans

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.