Vårt besök på Junibacken

Idag har jag, Isabella och Isabellas mormor tillbringat nästan hela dagen på Junibacken. En dag full av skoj men nu är vi trötta! Isabella hälsade på hemma hos dom flesta av sagofigurerna, på vissa ställen klättrade hon upp och ville inte komma ner igen och då är det tur att en annan är lite kort i rocken så man kunde klättra/krypa efter henne 🙂 Vi åkte också en tur med sagotåget och var med på sångstunden. Isabella satt och stod fint med dom andra barnen och hon försökte hänga med i rörelserna och dansade som vanligt till musiken. Isabella har verkligen haft jätte roligt och klättrat och sprungit runt, en kanondag även idag!
Nu snart ska jag åka över till Jennie som ska klippa mitt hår. Lite klippt ska jag bli, iallafall luggen för hon kom på att hon kan använda mig som modell i en skoluppgift om någon vecka så då kan hon ju inte klippa för mycket idag.
Hoppas er tisdag har varit suverän!
Det gick inge vidare bra för mig att fotografera idag men vi bjuder på några bilder ändå…

          

Isabella provsitter Mumintrollens ena fåtölj och går ut på deras brygga

          

Isabella i blåbärsskogen & när hon åt dom smaskiga köttbullarna till lunch

Det fanns många rutschkanor till Isabellas stora förtjusning

         

Isabella är uppe i Alfons lägenhet och hälsar på för att sedan gå över till Pettsons hönor

Jätte stora legobitar var också kul


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.