En torsdag utomhus

Idag tog vi oss ut och har varit ute det mesta av dagen hitills. Solen sken men det blåste lite kyligt i mellan åt tyvärr. Jag har haft en sprängande huvudvärk men några alvedon gjorde susen, en stund i allafall. Isabella vaknade och är lite snorig, hoppas att det inte blir värre. Peppar peppar så har vi hållt oss friska ganska länge nu…
Ikväll kommer Jennie förbi och kollar in vår nya möblering och vi ska laga någon god middag tillsammans. Frågan är bara vad? (som vanligt) Kanske lite våfflor till efterrätt, har varit så sjukt sugen sedan Kristin skrev om att dom åt våfflor för en tid sedan. Mums! Kanske inte det bästa när man ska tappa några kilo men what the hell:) och gottegrisen Jennie lär inte banga på förslaget ha ha!
Hoppas er torsdag också är toppen!


Isabella vill gärna köra sin vagn själv!


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.