Lunchdate & en shoppingrunda

Idag har jag varit iväg och bara fått vara Anna för en stund och det var ganska skönt. Man behöver det lite då och då! Isabella var hemma och busade med pappa G. Jag hade en lunchdate med Natalie som just nu har sin praktik på MQ i Nacka Forum. Jag passade på att ta en shoppingsväng eftersom jag var själv men det blev inte så mycket inhandlat för en gångs skull!! Dessutom hör och häpna så kom jag inte hem med någonting till Isabella. Helt otroligt!! Jag hittade en massa fint så man kan väl säga att jag körde en spanarrunda idag och nu ska jag tänka över vad som ska inhandlas. Men ett par skor, en ny trådlös telefon (eftersom jag pratat slut på vår som vi har ha ha!) och ett par nya korta leggins fick följa med hem iallafall.
Här hemma hade mina älsklingar busat, stojjat och sovit middag! Jag, Isabella och Tjorven ska busa och stojja nu innan läggdags.
G jobbar i kväll och jag är supertrött idag så det blir nog förhoppningsvis en tidig sänggång för mig!
Hoppas er onsdagskväll blir bra!

Dessa inhandlade jag idag, har alltid haft lite svårt för träskor men nu kände jag att jag ville ha ett par.
Gisses va sköna dom är!!
Och ja fröken Anna Lindell, jag vet precis vad du tänker nu när du ser mina träskor ha ha!! I’m an Annelie-wannabe…jag kanske ska ha dom på Midsommar….ha ha!

Kram å Hej

            

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.