Jag är nog inte så dum som jag ser ut :)

Jag har sedan länge velat ha en liten förändring i desingen här på bloggen men jag är ju inte sådär jätte hemma på datorer. Dessutom har jag ju noll tålamod…Men skam den som ger sig idag lyckades jag göra något provisoriskt och gissa om jag känner mig stolt ha ha!! Det kanske inte blev världens bästa men stolt är jag! 🙂 Sofi har för väldigt länge sedan nu varit super duper snäll och gjort en helt ny design åt mig som egentligen bara ligger och väntar på ett par bilder från mig…Vi får se hur det blir här i fortsättningen!

Kram å Hej

           

Update: Jag var nog inte så bra som jag trodde för min nya design syns inte i alla webbläsare…Ska försöka rätta till det med lite hjälp kanske ha ha!

Leave a comment

Your email address will not be published.