En bra torsdag

Idag har jag onsdag men det är tydligen torsdag, jag är så dagvild numera! Jag tror inte att jag har lyckats pricka in många dagar rätt dom senaste veckorna…
I morse åkte jag och Isabella till bilverkstaden och fick vårt däck lagat. Jag gillar verkligen den verkstaden för dom är så trevliga och fixar allt. Jag trodde bara att jag skulle lämna in däcket och hämta det lite senare men verkstadskillen sa bara vänta lite så fixade han det direkt och kom tillbaka med 1 stor lång skruv som varit boven i dramat. Isabella och jag mös med deras hund som är med inne i verkstaden och Isabella plockade broschyrer så oss gick det ingen nöd på. Sedan så frågade han om jag hade bilen med mig vilket jag hade så han gick ut och hämtade bilen och tog av reservdäcket och satte dit det ordinarie däcket och jag betalade 150 kronor. Det kallar jag service!
Efter däckfixandet åkte vi en sväng till mitt jobb och hälsade på en stund. Men när Isabella började känna sig alldeles för hemma där åkte vi hem igen. Hon faxade, fixade med kuverten, drog ut alla lådor med blanketter och plockade lecakulor från blomkrukorna….En riktig liten busunge! Och en kollega frågade vad jag gör på dagarna, jag tror hon fick ett bra svar ha ha!!
När vi kom hem bjöd Isabella mig på fika vid sitt lilla bord. Hon dukade upp med koppar och sitt nya kakfat som jag köpte i måndags. Sötnos!
Idag regnade det hela förmiddagen men idag har jag en liten solstråle inne iallafall och det är skönt. G jobbar långdag idag så vi brudar får klara oss själva men i helgen är han ledig och det ska bli kul!
Nu ska vi städa så idag blir det en torsdag full med bra saker gjorda!
Hoppas ni också har en bra torsdag!


Isabella dukade upp så fint på sitt lilla bord & bjöd mig på fika


Isabellas nya fina kakfat


Idag har jag en solstråle här hemma

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *