Morsdag

I morse fick jag sovmorgon och sedan bjöd mina älsklingar mig på en god frukost på sängen med morsdagpaket och blommor. Isabella skulle pussas, kramas och mysa en massa och helst öppna mitt paket som hon gett mig. Fast sen ville hon mest bara slå en massa kullerbyttor 🙂 Det är underbart att få bli lite uppvaktad ibland.
Igår kväll fick jag en flaska champagne att njuta av tillsammans med G och en film, det var väldigt mysigt.
I eftermiddags åkte vi hem till G:s familj och firade hans mamma. Vi grillade, fikade och Isabella badade i fågelbadet, i vattenspridaren och i en balja. Ja vad säger man, hon älskar vatten!!
Nu är Isabella, jag och Tjorven hemma hos min mamma och vi ska sova här i natt. I morgon ska jag möta upp mina kollegor och vi ska ut på en utflykt och samtidigt ha ett avdelningsmöte. Mormor ska få njuta av Isabellas och Tjorvens sällskap 🙂
Hoppas ni alla mammor har haft en bra morsdag idag! Hoppas ju självklart även att ni övriga också har haft det toppen idag!!

En sötnos som slog en massa kullerbyttor i min säng imorse

Gårdagens mamapresent, den smakade finfint kan jag tala om 🙂 

Det är härligt att springa runt som man vill i trädgården

Isabella har hittat stenar

Isabella badar i en balja i farmors trädgård

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.