En fin måndag och en regnig tisdag

Igår var Isabella och Tjorven hela dagen med mormor medans jag var på utflykt med mitt jobb. Utflykten var till Järna och antropostroferna. Vi fick besöka Saltå kvarn, Weledas tillverkning och vi fick en rundvandring i kulturhuset och runt i trädgården. Vi satt i ett litet lusthus och hade vårt avdelningsmöte, det var lite mysigare än att sitta inne i ett konferensrum på jobbet. Eftersom jag alltid åker förbi Järna när jag åker ner till mamma så brukar vi åka dit ibland och jag har även haft en personalutflykt dit med ett tidigare arbete så jag hade ju redan sett det mesta men det var väldigt kul ändå. Varje höst åker vi dit på höstmarknad. En supermysig dag med härligt sommarväder, trevligt sällskap och god mat.
Igår kväll åkte jag, Isabella och Tjorven förbi och hälsade på gammelfarmor och gammelfarfar på deras sommarställe. Där var även min faster och hälsade på vilket var roligt då vi inte ses så ofta. Dom hade fått det jätte mysigt på sin tomt. Isabella hade massor med spring i sina små ben som vanligt och sprang in i skogen och till grannen. Hon envisades också med att plocka stenarna runt rabatterna.
På morgonen idag har jag varit duktig och tränat och nu regnar det här ute så vi får se vad vi hittar på idag. Nu har vi ju varit bortskämda med super härligt sommarväder några dagar.
Isabella har börjat säga ett nytt ord som man förstår och det är Sorven = Tjorven. Mamma hade hört det igår och imorse fick även vi höra det. Sötnos! Nu säger hon mamma, pappa, kaka, boll, katt, tack och sorven som man förstår. Jag har säkert glömt något ord, hon pratar ju HELA tiden men mest pladder som man inte förstår. Sedan visar hon massor så då förstår man ju vad hon menar och hon förstår ju det mesta som vi säger till henne.
Hoppas ni får en bra tisdag! Tänk att det redan är junimånad….Tiden går fort när man har roligt!


Isabella på mormors trappa igår

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *