Ny vecka igen…

Idag känns det som söndag och igår som lördag men det är nog bara för att G är ledig idag också. Vi tog en rejäl sovmorgon i morse till klockan 9, ja vi var ju vakna mycket tidigare men alla lyckades somna om några gånger, skönt! Fast alla rutiner blir ju lite upp och ner förstås.. men men det kan man ta ibland. Ett mycket glatt besked väntade även idag i min mailbox, Isabella har fått en dagisplats till hösten! Det är dock vårt 4:e alternativ men när jag ringde till vår handläggare idag så sa hon att vi har stora möjligheter att få vårt 1:a hands alternativ, Jippie! Håll tummar och tår nu!
Idag har vi tvättstugan på förmiddagen men efter lunchen tänkte vi ge oss i väg och leka någonstans fast vädret inte är det finaste tyvärr. Men skoj med hela familjen AnderssonLindström ska det bli i allafall! 🙂
Hoppas er start på den nya veckan blir bra!


En nyvaken Isabella tittar en stund på Teletubbies

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.