Regnig måndag!

Nu är jag svettig och dann efter ett roligt boxpass med Sofi, härligt! Jag är helt slut i armarna och dessutom så blev det lite för mycket hjärnjympa för mig så huvudet är också helt slut ha ha! Imorgonbitti blir det spinning och core, duktigt Anna 🙂
Idag har vi varit ute ganska mycket fast det har regnat lite till och från. Isabella verkade inte bry sig så mycket om att det regnade däremot så rasade hennes värld samman när det kom sand på galonbyxorna och när gummistövlarna blev smutsiga….Det är en fisförnäm liten dam vi har! G kommenterade det hela med att han hoppas på att Isabella får en plats på "Ur & skur" dagiset så hon lär sig….ha ha!
Hoppas er måndag varit bra, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hoppa ner i sängen. Åhh jag längtar för det är renbäddat, finns det något bättre??


Isabella tittar ut på regnet och allt som rör sig utanför, det är såååå spännande


Och man kan samtidigt leka tittut med mamma som diskar 🙂

Kram å Hej

                

Leave a comment

Your email address will not be published.