En söndag med trevligt sällskap

Idag var Isabella och jag iväg med Sofi och Elis på Morderna dansteaterns "Oogly Boogly". Det var en rolig upplevelse för våra små. Jag säger som det står på deras sida " Det här kan egentligen inte beskrivas. Det måste upplevas". Isabella blev lite förnärmad när hon upptäckte att dansarna härmade henne. Isabella gav upp lite smått efter en halvtimma men då var det ju bara några minuter kvar som tur var. Men Isabella tyckte först att det var en mycket spännande och en rolig upplevelse.
Efter föreställningen gick vi en promenad för att få barnen att sova middag. Isabella somnade men Elis var envisare än envisast och totalvägrade så det slutade med att vi gick hem till oss och han fick sova i Isabellas säng. Efter melliset så lekte vi i Isabellas rum med alla sakerna. Dom har så kul ihop och skrattar och har sig med varandra. Sedan gick vi ut en stund i lekparken. Sofi och Elis stannade även över på middag vilket var mycket trevligt eftersom G jobbade och vi annars hade fått ätit själva.
Det har varit en mycket mysig söndag, hoppas ni också har haft det!


Båda barnen ville vara hos Sofi

Elis har kul åt.. ja är det åt sin mamma eller åt Isabella???

Isabella ville definitivt inte ha några pussar & kramar av Elis idag

Men Elis var på ett väldigt myshumör idag 🙂

Eftermiddagen bjöd på lekparkslek
Isabella ville väldigt gärna ha Elis keps efter föreställningen

 
Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.