Sveriges nationaldag

Idag har det inte varit någon speciellt bra dag för Isabella. På morgon började hon med att leka spöke/tittut under en filt och hon gick rätt in i sin säng och slog i huvudet. Strax efter klämde hon sina fingrar väldigt väldigt illa i ytterdörren. Efter en timmes tröstning och spolande i kallt vatten, vi läste böcker och gjorde en massa annat som skulle leda bort det onda och vi kunde konstatera att fingrarna verkade hela iallafall. Usch stackars liten det gjorde så ont i hela mig. Hennes fingrar har varit jätte svullna hela dagen. Aj aj aj!!
Efter lunchvilan åkte vi till Rålambshovsparken där det var nationaldagsfirande för fullt. Vi skulle ha cyklat men det var ju så förbannat kallt idag så vi hoppade över det. Dessutom var det tur för vi blev tvugna att vända med bilen vid Liljeholmsbron då det hänt en olycka eller nåt så bron var avstängd. Hade vi cyklat hade vi fått vända hem men nu kunde vi ju bara åka ut på essingeleden och runt.
Stackars Isabella blev helt förstörd för att gungorna var upptagna i parken så hon var först mest bara lite purken åt allt men till slut släppte det och hon började leka en massa och nere vid den stora scenen ställde hon sig längst fram och dansade. Sötnos! När vi kom hem gick vi direkt ner till våra gungor så hon fick gunga en stund och gissa om hon blev glad.
Till middag åt vi min smörgåstårta som var super duper mega god. Jag är väldigt nöjd för den fick bra betyg av min kära sambo som sa att det var den godaste smörgåstårta han någonsin ätit! De ni! Jag kanske kan bli nästa TV-kock ändå 🙂
I kväll ska vi mysa med en film och äta jordgubbar som vi köpte i parken idag. Mums!
Isabella somnade som en stock ikväll vid nattningen, hon var så trött efter allt idag. Hon kom redan vid 18.15 med pyjamasen i handen och gick in i badrummet för att göra sig klar för natten.
Hoppas ni har haft en härlig nationaldag idag!


Min mumsiga smörgåstårta

Isabella-bus gör sig klar för nationaldagsfirande

Jag & Isabella i Rålambshovsparken

Isabella viftar med sina flaggor som hon fick i parken idag

Jag i parken idag
Här ser ni mitt hår som kommer att bli minst 4 cm kortare nästa vecka…

När solen tittade fram slängde den lilla damen av sig sin jacka & mössa & lekte för fullt i lekparken

Isabella dansar vid den stora scenen där flera olika band uppträdde
Isabella sitter fint och väntar på mellis/fika

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.