Full rulle…

Här hemma är det full rulle. Vi har idag haft tvättid och tvättat massor och nu ligger högen redo för att vikas och sorteras. Just stryka, sortera och vika tycker jag är bland det tråkigaste…Men men det är bara att ta tag i det, Isabella brukar alltid vara snäll och hjälpa till men tyvärr viker hon ut mer än viker fint…:) Vi har också varit ute och njutit av det fina vädret och handlat lite inför midsommarfirandet. I picknickkorgen kommer det att finnas egenmarinerade revbensspjäll, egengjord coleslaw, sill, potatissallad, korv och hembakat bröd. Till fikat blir det hembakad morotskaka och min hemkokta rabarbersaft. På kvällen ska vi grilla och då blir det kyckling på grillen för vår del resten för så vi får se vad det blir, Anna har lovat en ostbricka iallafall.
Ikväll jobbar G men sedan är han ledig i tre dagar och det ska bli riktigt nice! Bara vara lediga och få umgås med nära och kära, kan det bli bättre?
Idag hämtade vi hem vår bil från verkstaden och det var katalysatorn som gått sönder, billigt och bra..or not! Men nu har vi en hel bil igen iallafall!
Nä nu är det snart dags att börja tänka på middagen, hoppas er onsdag är kanon!


Klätterapan Isabella är i full gång…
Jeanskjolen verkar lillfia inte vilja ha på sig idag!

Isabella leker med sitt älskade dockhus

En väldigt koncentrerad liten prinsessa som försöker att få upp påsen med klossarna

Isabella började förmiddagen med att rida på hästen sin.
Kanske hon värmer upp för en eventuell ponnyridning på midsommarafton??

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.