I förrgår natt vann jag 118 miljoner

Ja i förrgår natt vann jag 118 miljoner på lotto, vilken dröm. Jag ritade och byggde ett herrgårdsliknande hus åt oss, köpte en våning inne i stan och ett sommarställe i Nice. Till vintern köpte jag en fin stuga i Åre så vintrarna var räddade 🙂 Jag köpte en schysst bil till mig, en till G och en gemensam lite sportigare bil till oss båda. (vad man nu ska med tre bilar till..hm!) Jag och G fick vårt drömbröllop och det var så vackert. Bröllopsresan bar iväg till vita stränder och turkostvatten. Men det var när jag satt skönt i en solstol på bröllopsresan med en drink i handen som jag började höra något konstigt ljud…Plötsligt var jag tillbaka i verkligheten igen, i vår lilla sketna lägenhet och det var telefonen som lät. Arg som ett bi svarar jag i luren och det var min chef som glatt ville berätta att lönerna var klara… "Jag tycker att du ska vara nöjd för du har fått en högre ökning än vad många poliser har fått, men jag antar efter vårt förra möte att du inte är så nöjd ändå" säger han i andra ändan… Det kanske var fel läge att fråga om jag var nöjd för den summan han sa var ju nästan så långt i från 118 miljoner man kan komma…..Men det är ju skönt att dom äntligen, 8 månader försent, kommit fram till vår löneökning!!
I natt har vi varit vakna den större delen pga att Isabella haft ont i magen. Jag var helt säker på att hon skulle kräkas bara för att vi har så roliga planer för hela helgen. Jag hämtade handdukar och fixade men som tur var så kräktes hon aldrig och efter en mindre trevlig blöja så så springer hon nu idag runt och tjoar och busar i 180 som vanligt! Skönt!
Nu ska jag fortsätta med förberedelserna här hemma. Just nu kokar revbenen på spisen, glazen och coleslawen står redo i kylen. Morotskakan är i ugnen och brödet jäser på spisen…Jag känner mig sååå duktig!
Hoppas era förberedelser inför helgen också går kanon!
Ikväll får vi äntligen träffa Anna igen som kommer med sin andra halva från Göteborg. Och ikväll ska vi fira Jennie på sin födelsedag! Det blir nog lite jobbigt med tanke på vad som just har har hänt men det ska bli så skönt att få krama om henne!
Hoppas ni får en bra torsdag!


Prinsessan imorse gjorde sig fin med väska & halsband

Någon hade svårt att låta bli att pilla & smaka på smeten till morotskakan

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.