Inomhuslek

Idag har det regnat mest hela dagen och kvällen så vi har spenderat den största delen av dagen inomhus idag. Några vändor ut med Tjorven har vi ju självklart gjort men annars blev det mest inomhuslek. Vi har tittat på film, busat och lagt pussel. Idag ångrade jag mig att jag inte köpte fingerfärgen som jag höll i igår hos antropostroferna, perfekt målarväder idag ju!! Förra helgen tog jag med några av mina gamla leksaker som stod på vinden hem hit så att Isabella kan leka med dom. Jag tog hem min gunghäst (som jag tror om jag inte misstar mig helt, att även min pappa hade som liten), min lilla trampcykel, en docksulky och min "Skrållan"-docka. Isabella älskar dessa saker vilket är jätte roligt. Kul när saker kan gå i arv!  
Isabella somnade sött på sin kudde ikväll, G jobbar och jag ska nu slå mig ner i soffan brevid Tjorven och ringa till Anna. Det blir nog en hel del skitsnack som vanligt, eller förlåt vi snackar ju inte skit det är ju bara ren fakta ha ha!!
Hoppas ni har haft en bra tisdag!


Isabella på sin häst

Det dröjer nog inte länge tills hon trampar själv.

Men det går fortast att sparka sig fram 🙂

Isabella tokkör med docksulkyn här hemma. Jag tyckte att den var så ful så jag tänkte göra
mig av med den men Isabella älskar verkligen denna vagn och den är så lätt att köra
över trösklar med också. Så det är bara att gilla läget ha ha!

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *