Isabella är redo för att fira midsommar…

Idag har jag äntligen fått tag i klänningen som jag letat efter från "How to kiss a frog". Alla har hela tiden sagt att den är totalt slut, den går inte att få tag i, ge upp…osv. Men skam den som ger sig, säger jag bara! Idag ringde jag till "How to kiss a frog" och dom sa ju också först att dom trodde att det var kört men dom tipsade mig om att dom levererat många klänningar till Kiddies på Nybrogatan. Jag ringde dit direkt och dom hade 1 klänning kvar och den var, hör och häpna, i Isabellas storlek!!! Dom lade undan den men bara till lunch eftersom den är så eftertraktad. Det blev lite stressigt, det var bara att klä på oss, tvinga ut Tjorven snabbt för en kiss på gräset och sedan iväg till tunnelbanan. På vägen fick det bli korv från mojjen till Isabella till lunch att äta på tunnelbanan. Det är lika bra att hon lär sig storstadstressen redan nu 🙂
Så nu tant-Anna, är Isabella redo för att fira midsommar med dig! Till klänningen behöver hon väl strumpbyxor, gummistövlar och vinterpälsen ha ha. Nä vi håller tummarna för en solig och fin midsommarafton i år!
Undrar bara hur länge den får vara vit….

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.