Morgongymnastiken är avklarad!

Jag har varit duktig och tränat nu på morgonen, spining och core som vanligt på tisdagsmorgonen! Skönt! Isabella har också tränat på morgonen genom att ha gjort sin morgongymnastik till Mora Träsk här hemma 🙂
Dagen idag är lite halvrörig, våra planer styrs helt av om G kan gå tidigare från jobbet idag eller inte och det vet inte han förrän efter lunch. Om G slutar tidigare så ska vi iväg på en husvisning nere i mina gamla trakter. Jag är dessutom väldigt splittrad om jag vill åka eller ej då jag inte riktigt är på hugget att flytta ner eftersom det blir ett väldigt pendlande till och från jobbet och i dessa tider är det ju inte överdrivet lätt att hitta ett nytt! Men där nere har vi råd att köpa oss ett hus. Just nu efter över 1½ års föräldraledighet så har vi helt enkelt inte råd att köpa hus här i Stockholm för över 3,5 miljoner…. Men jag vill heller inget annat än att få en egen trädgård att sköta och lite mera utrymme, men allt reder sig med tiden!
Min pappa är uppe på en snabbvisit från Skåne idag och imorgon och honom vill vi ju träffa så det ska vi absolut försöka att få in i planeringen 🙂 Usch jag hatar när jag inte vet, jag vill ha koll på vad som händer!
Det är jätte tråkigt väder ute idag men vi ska ändå ta en promenad bort till mitt jobb då min leverens av Weleda-produkter kommit till min kollega som säljer.
Hoppas ni får en tipptopp-tisdag allesammans!


Huvud…
axlar, knä och…

…tå 🙂

Isabella älskar att dansa till all musik men mer än gärna till favoriten Mora Träsk


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.