Isabellas shopping

Jag har inte kunnat välja vilka nya sandaler som Isabella skulle få till sommaren. Så idag åkte vi till en skoaffär som säljer Kavat och jag tänkte att dom har nog inte alla fem olika paren så då får slumpen avgöra. Dom som finns där blir det. Mycket riktigt det var slutsålt och det fanns bara ett par vita Kavat-sandaler i Isabellas storlek kvar så valet blev plötsligt mycket enkelt 🙂 (Det blev nr 2) Isabella shoppade även ett par nya gympaskor eftersom dom (ganska logiskt) också blivit gränsfall för små. Nu är det bara ett par gummistövlar kvar som den lilla damen måste ha till sina fötter.
Själv fick jag lite ångest när G plötsligt säger under vår shoppingrunda "Du skulle verkligen behöva köpa dig lite nya trosor" Ett slag rätt i fejset, shit han kommer snart lämna mig, jag är den osexigaste sambon i hela världen. NU är det illa!!! Fine att en tjej gnäller på mannen om sådana saker….! (Bara så ni nu vet så sa han så för att han tycker att jag har för få och gnäller om att vi måste tvätta ofta) Dessutom blir min ångest ännu värre när jag senare hör mig själv säga vid underklädesavdelningen "Nä dom måste vara rejäla och ha en bra resår!!!" Usch nu börjar jag bli kärring, tant eller bara jävligt tråkig! Snabbt ville jag bara vända mig om och ta ett par minimala stringtrosor i spets eller liknande….
Efter den lilla shoppingrundan åkte vi och besiktiga bilfan, ja idag är den ett fanskap eftersom den inte gick igenom då HC-halten var för hög på tomgång. Jag avskyr verkligen bilar men som jag sagt förrut, jag skulle inte vilja vara utan en…
Det gick ganska bra för Tjorven idag hos vetrinären, vi fick svar på något allergitest som gjorts och det visade sig att Tjorven visar tendenser på att vara överkänslig mot dammkvalster….say nomore… Men hon hade gått ner i vikt, jippie morötterna har funkat!!
Ikväll ska jag raka av G sitt hår så han blir lite sommarfräsch, annars är det jordgubbar och soffmys som står på vårt schema!

Isabella bläddrar i sin nya bok i väntan på pannkakor. Boken fick hon av Elis igår och hon gillar den massor!!

Isabella tittar intresserat på alla bilar och lastbilar vid besiktningsstationen

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *