Njutning

I dag njuter vi av det härliga vädret! Jag vill vara mammaledig forever!!! Dom där 118 miljonerna skulle inte sitta helt fel just nu 🙂 Tänk innan jag fick barn trodde jag aldrig att jag skulle känna så här men nu skulle jag faktiskt kunna tänka mig ett liv som hemmafru! Sjukt vad man kan förändras.
Isabella och jag har nu varit duktiga och tagit en långpromenad två förmiddagar i rad. Isabella är jätte duktig och sitter i vagnen men när vi har 10-15 minuter kvar hem så börjar hon att ledsna lite. Jag har hittat en runda som passar oss båda ganska så bra ändå. Första stoppet gör vi i en lekpark så Isabella får leka av sig lite spring i hennes små ben. Sedan fortsätter vi förbi en sjö och där tittar vi på alla fåglar vilket också passar min lilla dam. Efter sjön är det en mördarbackestur upp till Aspudden och vid tunnelbanestationen är jag rätt så sugen på att bara hoppa på tåget men jag har hållt mig ifrån det dessa två dagar iallafall. Från Aspudden upp till Midsommarkransen är det ytterliggare en mördarbacke att ta sig uppför. Det är bra för jag behöver den träningen, idag var Isabella så söt och satt och klappade händerna precis som att hon hejade på sin mamma att orka upp 🙂 G köpte förra vecka ett par nya fina träningsskor (med rosa på) som jag nu har invigt så det är bara att knata på nu under sommaren.
Ikväll ska jag och G se dom nya avsnitten av "Morden i Midsommer", vi är helt sålda på den serien av filmer, kalla oss gärna pensionärer men vi kommer definitivt att sitta bänkade och försöka gissa vem som är mördaren 🙂 Kanske får vi hissa varningsflaggan och titta på "Allsång på Skansen" innan också…..


Nya skorna som jag fick av G förra veckan är nu invigda!

Isabella blir mutad med lite lek i lekparken & med äppelbitar så att mamsen
får röra på fläsket på förmiddagarna

Titta på fåglarna är uppskattat av Isabella

Jag vill vara mammaledig forever 🙂
Okej det är ju inte sol att njuta av året runt….men iallafall!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *