Kvällens utflykt

I kväll tog hela familjen en cykeltur bort till Långbro värdshus och åt middag i det härliga vädret. Det var mycket uppskattat av oss alla. Det blev en toast skagen och ett glas rose och Isabella som redan ätit hemma fick grönsakstavar att dippa. Sötnosen älskar att dippa 🙂 Det var jätte gott och det lär bli fler besök där under sommaren. Efter maten hade Isabella massor av spring i sina små ben så vi gick ner till dammen och tittade på fåglarna innan vi cyklade hem igen
Härligt att Sverige just gjorde mål i fotbollen men nu är det morden som gäller.. 🙂
Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Två glada på cykeltur mot Långbro


Isabella på uteserveringen på Långbro värdshus

Isabella fick smarriga grönsakstavar att dippa vilket hon gillar
Min finsmakare till sambo gillade vår utflykt

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.