Onsdagsshopping

Idag tog jag och Isabella med oss Jennie till Nacka Forum för lite shopping. Jag skulle byta en vit klänning på Zara men den fanns inte i rätt storlek så istället blev det ett linne och en kortärmad tröja till Isabella…Sedan blev det en sväng på PO.Ps ökade rea och ut kom vi med en påse såklart! Isabella fick också solskyddskläder så nu är hon redo för badstranden! Jag som skulle ha något fick nöja mig med tråkiga trosor & strumpor, jippie or not! Men på något konstigt vis så är det nästan alltid så att liten får en massa påsar med sig hem på våra shoppingrundor! Men på Maxi slog jag till på en ny blender då våran gått sönder för en tid sedan, så nu kan jag få mina goda smoothiesar igen! Mums!
Hoppas ni har haft en bra onsdag!


Isabella är redo för badstranden

Isabellas shopping på Zara….

…och på Polarn & pyret

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.