Utflykter

Idag på förmiddagen målade vi eftersom regnet öste ner utanför. Men efter vilan på eftermiddagen åkte vi in till stan för att hämta ett paket åt Isabella. Det paketet kan jag visa er lite senare…. Vi tog bilen in och jag körde lite galet och det var vägarbeten som vanligt lite här och där vilket gjorde att jag nog har åkt hela stan runt ett par varv…. Men vi fick iallafall valuta för trängselskatten ha ha!! Jag kan även tala om att parkeringsgaraget på Katarinavägen är förbaskat trångt och hemskt men inte en repa så jag är nöjd 🙂
När vi kom hem gav vi oss ut på nästa lilla utflykt. Jag och Isabella tog en cykeltur bort till Sats och lämnade ett intyg. Isabella älskar att sitta bak på cykeln och titta på allt runt omkring. Det blåste ganska mycket men det är skönt att bara kunna trampa iväg numera.
Ikväll kom solen fram och vi har njutit av den en stund ute i lekparken.
Nu ska vi packa upp presenten innan det är läggdags!
Hoppas ni har haft en bra onsdag!


På förmiddagen målade vi då regnet öste ner utanför

På eftermiddagen blev det en cykeltur

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.