En blöt fredag

Idag på förmiddagen gav jag och Isabella oss iväg på en promenad och lite lek i en lekpark. Vi hittade en lekpark som vi inte varit i förrut och den var kanon så dit kommer vi definitivt att gå flera gånger. Tyvärr var det inga andra barn ute och lekte i parken så jag fick åka rutschkana typ 100 gånger och gunga med Isabella. När vi gjort en liten paus och ätit pannkaka som vi hade med oss så började det mullra uppe i himmelen och längre bort såg det ganska mörk ut. Vi började att gå hemåt men vi hann inte långt förrän det började att spöregna! Självklart så hade jag glömt att lägga tillbaka regnskyddet under vagnen, varför inte?! Det som alltid ligger där under annars!!! Det började blixtra och åska nästan samtidigt och jag höll på att skita på mig för jag blev så rädd ha ha! Nä men det är nog bra att ha respekt för blixt och åskväder när det är så nära. Vi sprang under ett litet tak vid en port och där stod vi och väntade ut det värsta ovädret. När vi väl kom hem så var vi så blöta att jag kunde tom vrida ur min trosor 🙂 Isabella däremot hade haft filtar och ett lakan som låg under vagen över sig så hon var ganska torr ändå. Det blev en bra intervall träning för mig med lite löpning med vagnen istället för bara en lugn promenad!! Inget ont som inte har något gott med sig…
Gissa om det är någon som blir glad nu när hon äntligen får ha sina stövlar när hon går ut efter vilan! Isabella älskar sina gummistövlar och vill helst ha dom på sig dygnet runt!! Bara inte solen hinner torka upp allt innan dess…
Hoppas ni har en bra fredag och får en trevlig helg!


Isabella gillade lekparken vi hittade

Åka rutschkana är skoj!

Isabella tyckte att jag också skulle åka rutschkana och
hon var snäll och höll mig i handen så att jag skulle våga åka! Sötnos!

Klätterapan Isabella

Smaskens med pannkakor

Vi står under ett litet tak för att vänta ut det värsta ovädret

Kram å Hej

           
  

Leave a comment

Your email address will not be published.