En het torsdag

Imorse åkte vi direkt ut till Mariefredstrakten när vi vaknade och hälsade på min vän Michaela och hennes barn. Det blev en underbar och mysig dag. Det har varit riktigt hett ute idag men som tur var kunde vi bada i poolen flera gånger vilket var riktigt skönt. Jag säger det igen, jag har ett krav när vi letar hus och det är att tomten ska ha pool eller möjlighet till att anlägga en pool. Vi hade det när jag var liten och jag praktiskt taget bodde i den där poolen under sommarmånaderna och jag vet att Isabella och jag skulle göra det nu med 🙂
Barnen busade och lekte och hundarna flåsade. Tjorven orkade inte ens leka med dom andra två hundarna för att det var så hett. Vi blev bjudna på en god lunch och efter lunchen gick vi ner till hagarna och tittade på hästarna.
Nu ikväll blir det TV och jordgubbar för min del.
Hoppas ni har också har haft en bra torsdag och får en mysig kväll!


Jag & Isabella tar ett dopp i poolen

Christoffer i poolen. Han använde snällt flythjälpmedel som armpuffar & flytdräkt. Men Isabella hon vägrade!!


Michaela & Isabella tar ett dopp


Casper höll sig säkert i skuggan & tittade på när vi plaskade. Han verkade väldigt nöjd med det.


Fontänen var en mycket rolig & intressant grej….


Isabella tittar på hästarna i hagen


Rocky eller Tyson i hagen


Tjorven hälsade också på hästarna 🙂


Casper smaskar på en majskrok. Idag blev sötnosen 7 månader.

Isabella & Christoffer i gungorna

Kram å Hej

          

Leave a comment

Your email address will not be published.