Vår onsdag

Idag tog vi en tur till gammelfarmor & gammelfarfars sommarställe och hälsade på. Vi blev bjudna på en god sillunch och smaskens till kaffet förstås. Isabella sprang omkring och lekte på tomten och hade så roligt. När Isabella sedan sov middag gick jag och G bort till en gård som har självplock av jordgubbar men tyvärr så var det vattningsdag just idag så det blev inga jordgubbar. Vi hade nämligen tänkt att plocka några liter och kokat lite saft och gjort sylt men men kanske en annan dag. Vi kom därifrån med färskpotatis iallafall. Så mysigt med dessa små gårdar som man kan handla på.
När vi kom hem badade jag och Isabella fötterna i baljan på balkongen och vi mös.
Nu har vi varit ute på kvällsrundan med Tjorven och snart börjar förberedelserna för nattning av liten. Själv tänkte jag smita ut på en promenad, jag får passa på för från och med imorgon jobbar G långpass 6 dagar i rad och då får vi klara oss själva här hemma.
Hoppas ni också har haft en bra onsdag!


Isabella busar runt och kollar in gammelfarmor & gammelfarfars bod

Pappa G & Isabella hittade en groda men Isabella ville inte pussa den för att se om det blev en prins.
Klok tjej om ni frågar mig 🙂

Gräva, gräva, gräva….


Idag fick den stora och den lilla kaninen samt den lilla nallen följa med på kvällsrundan med Tjorven. Ibland är det dockan som har turen att få följa med… Isabella drar stolt vagnen.

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.