Onsdag

Idag har Isabella bara lite feber men är tyvärr inte helt feberfri, det hoppas vi på att hon är imorgon istället. Hon har inte fått någon alvedon idag så det har varit ett ganska lungt tempo här hemma. Känns lite fel att säga det men jag tycker att det är ganska skönt, i vanliga fall kan ju Isabella bara sitta stilla i max 5 minuter i sträck och det går alltid runt i 180. Nu har vi kunnat sitta och mysa, läsa böcker men också busat lite som vanligt med. Självklart får hon ju alvedon om febern stiger eller om man märker att hon har ont eller inte orkar. Vi har varit en tur till lekparken här på baksidan och sedan var Isabella snäll och hjälpte mig att bada Tjorven så hon blev fin och luktar gott.
I kväll jobbar G och vi tjejer ska ha en myskväll så Isabella blir frisk och kan se Mora Träsks uppträdande på fredag. Håll tummar och tår!
Hoppas ni har haft en bra onsdag!


Självklart skulle Isabella ha med sig sin nya katt till lekparken idag

Full fart!

Isabella skulle gunga på den ena…

..och katten på den andra 🙂


Tjorven passade på att sola lite i lekparken


Badtime!

Hej då pappa!
Isabella står vid fönstret och tittar och vinkar när  pappa G åkte till jobbet.

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.