Pussel

I förra veckan satte Isabella mig på prov. Vi skulle pussla lite hon och jag och vid ett oövervakat tillfälle så tog Isabella isär pusselbitar från 4 stycken nästan likadana pussel och blandade dom på bordet. Det var bara för mig att försöka väcka den semestrande hjärnan och pussla ihop dom. Okej det var ju bara 12 bitars pussel men varjegång som jag fått ihop en liten bit på pusslen så tog Isabella isär dom igen för det var ju det som var roligast 🙂
Isabella gillar pussel men hon har inte riktigt tålamodet och är inte någon hejare på pussel än. Och då tänker jag på pussel med knoppar för just dessa pussel är ju kanske för lite mer erfarna barnpusselläggare 🙂 Men roligt hade vi iallafall!!


Isabella pusslar

Fyra färdiga pussel

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.