Sköna söndag

Idag innan vi åkte hem så åkte vi till plantshopen hemma på landet och handlade lite blommor till vår balkong. Det blev ljung, kål och en silverek och jag tror att det kommer att bli jätte fint på balkongen så fort vi får arslet ur vagnen och fixar. Fast i kväll har det spöregnat så det hade inte varit så mysigt att fixa där ute då. Efter middagen i kväll ville ju Isabella som vanligt gå ut, jag hade ju gärna bara varit inne nu när vi faktiskt inte längre behöver gå ut i alla väder.. Men jag förstår henne hon vet ju inget annat för vi har ju under hennes snart två år alltid gått ut varje kväll efter middagen eftersom det var Tjorvens rastningstid. Så det blev en mysig men blöt promenad till affären för att handla mjölk.
Imorgon är Isabella och pappa G lediga och dom ska åka och bada. Det vill jag också men istället så ska jag jobba över till 17, blä!! Jag har ingen lust alls men då har jag ju ställt upp, känner mig duktig, får några extra plustimmar på flexkontot och slipper kanske ställa upp på ett tag 🙂
Nu är det myspys som gäller här hemma med film, gottigott samtidigt som regnet smattrar mot fönsterrutan.
Hoppas ni har haft en bra helg allesammans!

Detta ska snart pryda vår balkong

Isabella roade sig med att hälla ut alla bollar, allt lego och alla briorälsdelar i vardagsrummet

Hon tyckte att det var lite mindre roligt att behöva städa efter isg sedan… 🙂

Då tyckte hon nog att hon hade världens värsta mamma och pappa i hela världen!!!

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.