Julstämning

I går när jag hämtade Isabella på dagis frågade en fröken varför jag inte ringer när jag är på väg så kan dom be Isabella klä på sig ytterkläderna tills jag kommer och hämtar henne. I dag provade jag deras råd och vilken underbar hämtning, när jag kom stod en glad påklädd Isabella och vi behövde bara gå hem utan att tjafsa en massa om vad hon ska och inte ha på sig 🙂
När vi kom hem låg en paketlapp från Babyshop.se innanför dörren så vi vände och gick direkt och hämtade ut paketet. Isabella ville hålla det i vagnen hela vägen hem och när vi kom hem så ville hon självklart öppna det direkt. I paketet låg en fleecejacka från Molo som G klickat hem. Isabella verkade jätte nöjd och sprang omkring med den här hemma. Sedan bakade vi lussekatter/bullar av degen som kalljäst över natten och halva dagen. För tidigt ännu för att jag ska kunna uttala mig helt men degen var mycket mycket lättare och kändes bättre att baka med och dom bullar som vi provsmakat smakade bra. Återkommer i den frågan 🙂 Sofi, stefan och Elis kom över en snabbis och provsmakade och dom verkade också gilla bullarna.
I går kväll var en sådan där kväll som det är så uppenbart att vår älskade Tjorven inte finns hos oss längre. Jag skivade julskinkan med skärmaskinen i köket och dom andra jularna har Tjorven praktiskt taget suttit typ på mina fötter för att fånga varenda liten smula som eventuellt ramlar ner. I går kväll satt ingen Tjorven på mina fötter och när jag var klar låg det massor med skinksmulor på golvet 🙁 Det är första julen för mig och G utan Tjorven och det känns lite tungt faktiskt. Hon är enormt saknad av oss alla!
I kväll jobbar G sent och måste börja tidigt i morgon så han sover kvar på jobbet och jag och Isabella får klara oss själva. Isabella sover nu och jag ska diska, slå in en julklapp men framförallt packa för i morgon eftermiddag åker vi till Göteborg! Tjohoo, det ska bli kul!
Hoppas ni haft en bra torsdag!

Isabella provar sin nya fina fleecejacka

Visst har vår dotter matchat fint i dag med blå prickigt och rosa/orange rutitigt 🙂

Rulla, rulla liten bulla…

Pensla, pensla…

Isabella var jätte duktig på att sätta dit russinen

Isabellas egenformade lussebulle

Några av våra lussebullar

 

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *